logo nogometni klub vrapče

75 godina kluba

Krajem prošle godine svečano je proslavljeno 75 godina od osnutka našeg kluba.
Bila je to prilika da se svečano završi godina unatoč turbulentnom prvom dijelu sezone u 3.HNL središte i osvojenom desetom mjestu.

Svečana sjednica održana je u hotelu Antunović gdje su osim članova uprave, stručnog stožera, igrača i članova kluba prisustvovali i posebni gosti, gradonačelnik našeg grada Milan Bandić, pročelnik z kulturu i sport Ivica Lovrić, tajnici ZNS-a i ZŠS-a te predstavnici zagrebačkih nogometnih klubova, dvd-a Vrapče te mnogi drugi.

Predsjednik našeg kluba Tom Kačinari podsjetio je u svom govoru na početke kluba i na rezultate postignute kroz povijest.
Početkom devedesetih klub je ostvario svoje nabolje rezultate kada je igrana druga liga i klub je ušao u šesnaestinu finala kupa bivše države.
Podsjetio je da je Vrapče već godinama stabilan trećeligaš i da će to i ostati unatoč malo slabijim rezultatima u prvom dijelu sezone.

Gradonačelnik Bandić također je u kratkom govoru pohvalio klub na svim dosadašnjim rezultatima i dao je svoju podršku u što bržem rješavanju problema našeg pomoćnog terena.

Klub je ovu godišnjicu uveličao i plaketama koje su dodijeljene zaslužnima, igračima, upravi, ljudima koji su pomagali i dalje pomažu u radu kluba.