logo nogometni klub vrapče

Počele pripreme

U petak su počele pripreme naše seniorske momčadi za novu natjecateljsku sezonu 2013/2014 u 3HNl središte.
Nakon jedne sezone igranja ove lige, sljedeće sezone se ponovno vrača 3HNL zapad te je ova sezona na za mnoge momčadi kvalifikacijska za ostanak u 3.ligi.

Na našem igralištu na aleji pojavilo se puno novih lica koja će se pokušati kroz pripremni period dokazati treneru Bezeru i pokušati zaigrati za naš klub.
Kao i svake godine igrače su došli pozdraviti i vjerni Lunaticsi.

Za sada se ne znaju pojačanja pošto su pripreme tek počele ali možemo spomenuti da su pripremama priključeni i neki naši juniori (Barišić, Karlović…)
Što se tiče odlazaka tu se dogodilo mnogo toga pošto je otišlo 12 igrača.
Redom su nas napustili:
Bazina, Brlečić, Deak, Ilić, Krpan, Samardžić, Vinčić, Pajvot, Ivanušić, Petković, Čolaki, Babić.

Nositelji ove momčadi će ponovno biti najstariji i najiskusniji Miloš, Cigrovski i Šimunić te ljubimac navijača Marko Panza.

Ono što možemo očekivati od ove momčadi je kao i uvijek borba za sam vrh jer na ništa drugo ne pristajemo, a kako će sve to izgledati na terenu tek ćemo vidjeti, ali ostanak u trećem rangu natjecanja ne smije doći u pitanje.

Uskoro bi i trebali početi radovi na našem pomoćnom terenu nakon puno čekanja i sređivanja papirologije tako da se i tome možemo veseliti u novoj sezoni.

Prvenstvo počinje 24.08.2013 i 25.08.2013 utakmicama prvog kola, a naši igraju protiv gradskog protivnika nk Trnje na njihovom igralištu.
U međuvremenu ćemo odigrati i par pripremnih utakmica a o točnom terminu i mjestu odigravanje ćete biti obaviješteni na našim web stranicama i na našem facebooku.

Parovi prvog kola:

Trnje – VRAPČE
Klas – Vinogradar
Zagorec – Špansko
Dubrava – Samobor
Dugo Selo – Libertas
Bistra – Karlovac 1919
Stupnik – Udarnik
Hašk – Maksimir