logo nogometni klub vrapče

Vrapče – Dubrava 1:1

Osvojili smo bod u subotu!
Nakon prikazane igre tijekom cijelog susreta ispada da moramo biti zadovoljni sa osvojenim bodom u utakmici 18. kola koji su naši osvojili protiv nk Dubrave.
A prije početka smo označeni kao favoriti, igrali smo na svom terenu i nakon četiri poraza očekivala se pobjeda ali opet ništa.
Dubrava je povela u 49. minuti pogotkom Josipa Juranovića. I unastavku je dubrava bolja na terenu te stvara još par prilika ali su njihovi igrači neprecizni. Bod našima donosi Branimir Bazina u 79. minuti na dodavanje Tominca.
Na kraju možemo slaviti bod a dubrava može žaliti za druga dva boda jer su zaslužili pobjedu po igri prikazanoj na terenu.
Žute kartone su dobili Crnković, Babić i Tominac kod Vrapča a kod Dubrave Mihovec.
Izgleda da su naši još uvijek na odmoru jer ni igrom ni rezultatom nisu pokazali da zaslužuju vrh ljestvice.

Utakmici je prisustvovalo dvjestotinjak gledatelja što je premalo za ovaj zagrebački derbi i ugodno subotnje popodne.

momčadi su igrale u sljedećim sastavima:
VRAPČE: Šimunić, Krpan (Babić), Vrbat, Miloš, Halužan, Deak, Tominac, Cigrovski, Petković (Bazina), Vinčić (Crnković), Čolaki. TRENER: Denis Bezer.
DUBRAVA: Bošnjak, Mihovec, Kolak, Špadina, Ćutić, Juranović, (Palić), Mazarekić (Čibarić) Brekalo, Konjuh, Maloča, Karamatić. TRENER: Željko Dacer.

I samo napomena da je na utakmici bio prisutan i velik broj policijskih snaga koje su sasvim nepotrebno pozvane jer su se pojavile informacije da će biti problema između naših Lunaticsa i dubravinih Rebelsa što je totalna glupost te su obadvije navijačke skupine bojkotirale prvi dio utakmice da pokažu da takva količina osiguranja nije potrebna.